Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відзначення шановних представниць святошинської громади відбулося в Колонній залі Київської міської державної адміністрації (фото)

Опубліковано 29 березня 2019 року о 18:56
фото

Сьогодні в Колонній залі Київської міської державної адміністрації в урочистій обстановці проходило вручення державних нагород та інших відзнак непересічним українцям, що завдяки своїй невтомній праці, активній громадській позиції, високим особистим моральним якостям є взірцем для наслідування, предметом гордості та об’єктом глибокої поваги українського народу.

Серед цих достойних людей були й представники Святошинської громади.

Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено голову 5-го мікрорайону громадської організації "Святошинська районна у м. Києві організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій" Буренко Валентина Олексіївна.

Понад 35 років трудового стажу має ця жінка. Майже весь трудовий шлях її пройшов на заводі «Червоний екскаватор». Та коли здоров’я похитнулося й вона вимушена була за інвалідністю піти на пенсію, Валентина Олексіївна не покинула громадську роботу, якою займалася ще на рідному підприємстві. Вона є незмінним керівником первинного осередку 5-го мікрорайону громадської організації «Святошинська районна у місті Києві організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій», до складу якого входять учасники бойових дій, вдови загиблих та померлих ветеранів Другої світової війни, багатодітні родини, ветерани, малозабезпечені родини. Це особливий контингент, який потребує постійної опіки та підтримки. І таку всебічну допомогу намагається їм надати ця дивовижна жінка, якій і самій підтримка вкрай необхідна. Інвалід 2-ї групи вона присвятила все своє життя допомозі людям, це її життєве кредо.

На жаль, стан здоров’я Валентини Олексіївни погіршився і вона вже пересувається за допомогою милиць. Але це не зупиняє її на обраному нею суспільно корисному громадському шляху: щодня вона на посту, дбає про людей, надихає їх на подальше активне життя. Опікуючись членами свого осередку Валентина Олексіївна співпрацює з різними організаціями та установами, фондами, починаючи з органів виконавчої влади і завершуючи релігійними й благодійними організаціями. Багаторічний досвід її як волонтера може слугувати прикладом для масового волонтерства в умовах сьогодення.

Вітаємо шановну Валентину Олексіївну з цією почесною нагородою й бажаємо їй здоров’я та наснаги в її благородній справі!

Почесне звання «Заслужений працівник освіти України» за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм присвоєно директорові Центру позашкільної роботи Святошинського району м. Києва Савенко Наталії Іванівні. Завдяки її невтомній, наполегливій праці у Святошинському районі успішно функціонує мережа закладів позашкільної роботи, у якій найменші святошинці мають змогу знайти собі зайняття до душі. Багато вихованців закладів Центру позашкільної роботи отримали визнання не тільки в Україні, а й за її межами, та знайшли своє призначення й долю.

Колеги та друзі приєднуються до вітань Наталії Іванівні! Зичимо Вам успіхів та натхнення!

Також відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в Антитерористичній операції» отримала Наруцька Тетяна Василівна за проведення для учасників антитерористичної операції в зоні бойових дій на сході країни численних концертів за участю Медеї та Адріани Наруцьких, учениць ЗЗСО № 76 імені О.Гончара. Її активна громадська позиція, волонтерська діяльність - є взірцем для наслідування. Пишаємось такою патріотичною родиною, яка сповідує національні цінності і протягом останніх років підтримує бойовий дух наших бійців на сході України.

Вітаємо з цією заслуженою відзнакою!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux