Вихователі-початківці дошкільних навчальних закладів опрацювали питання трудового виховання (фото)


Вихователь-методист А. В. Якубович презентувала заклад, а психолог привітала присутніх, прочитавши казку про молодого вихователя, чим налаштувала всіх на творчу співпрацю.
Любов Василівна, щоб присутні краще засвоїли питання організації трудового виховання дошкільників, поділила заняття на блоки, оскільки так краще сприймається практичний і теоретичний і матеріал. Вихователі переглянули організацію діяльності інтегрованого змісту господарсько-побутової праці з елементами кулінарії “Кулінарний поєдинок”, “Майстер-шеф”, залучивши до дійства своїх вихованців, де малюки були шеф-поварами. Треба було бачити, як вони накривали столи!
У теоретичному блоці відбулася презентація з досвіду роботи вихователів ДНЗ № 249 “Особливості організації господарсько-побутової праці», а також “Організація занять з приготування їжі в дошкільному закладі та їх вплив на різні аспекти розвитку дитини”.
Вихователі оглянули виставку методичних напрацювань із досвіду роботи ДНЗ і підвели підсумки занять, подякувавши колективу дошкільного закладу за допомогу в організації заходу.
Джерело: управління освіти, молоді а спорту