Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Всесвітній день безпеки в Інтернеті відзначили у МНВК

Опубліковано 10 лютого 2021 року о 10:38
фото

Комп'ютерна індустрія розвивається рік від року, видаючи відмінні результати у виді новітніх розробок у галузі комунікацій.

День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, так і в органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.

Цей день проводиться з метою залучення до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

В Україні до Дня безпечного Інтернету офіційно долучились понад 1700 закладів освіти, у тому числі Міжшкільний навчально-виробничий комбінат Святошинського району міста Києва.

Педагогічними працівниками Аллою Жук, Людмилою Лозовською, Тетяною Комарець, Ярославою Мойсеєнко та методистами з профорієнтаційної роботи Віталіною Сулимою, Оленою Дубровіною в цей день були проведені заходи зі здобувачами освіти.

Старшокласники 11-А класу сш № 185 ім. В. Вернадського, 11-В класу сш № 304, 11-Б класу КГСМ № 1 виготовили буклет на тему «Основи безпеки в Інтернеті для підлітків», прослухали бесіду на тему «Користуйся інтернетом безпечно».

Здобувачі освіти 10-А та 10-Б  класів ЗЗСО № 222; 10-Б та 10-В класів КГСМ № 1; 10-Б класу сш № 185 ім. В. Вернадського підготували презентації Storytelling на тему «Безпечна поведінка в інтернеті», «Етична поведінка в інтернеті», переглянули презентацію на тему «Безпека в інтернеті стосується всіх, стосується кожного».

Учні 9-А, 9-Б, 9-В класів сш № 185 ім. В. Вернадського склали та оформили кросворд на тему «Безпечний інтернет», створили ВЕБ-сторінку «Правила поведінки в інтернеті».

Школярі 8-А, 8-Б, 8-В, 8-Г класів сш № 304, 8-А, 8-Б, 8-Г класів сш № 185  ім. В. Вернадського прослухали бесіду «Безпека в Інтернеті: що потрібно знати», переглянули презентацію «Користуйся інтернетом безпечно» та розробили ВЕБ-сторінку «Безпека в Інтернеті». 

У МНВК із здобувачами освіти була проведена профілактика негативного впливу на свідомість користувачів Інтернету пропаганди жорстокості, екстремізму та нетерпимості, тролінгу, кібербулінгу тощо та зроблені висновки щодо безпечного користування інтернетом.

Цей день, без сумнівів, можна назвати днем кожного з нас. Адже в сучасному світі неможливо обійтися без комп'ютера, і це пов'язано не тільки з робочим процесом. Згадаймо, що соціальні мережі, які замінили нам пошту і телеграф, поглинають багато часу. А без спілкування обійтися практично неможливо. Тому Всесвітньому дню безпеки в Інтернеті варто приділяти належну увагу!

Джерело: МНВК.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux