Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Заклади дошкільної освіти Святошинського району відновили свою роботу

Опубліковано 01 червня 2020 року о 11:11
фото

Сьогодні після тривалого карантину, пов’язаного з епідемією захворювань на коронавірус, на радість найменших жителів Святошинського району та їх батьків відновили свою роботу дитячі дошкільні заклади.

В умовах поступового послаблення карантинних обмежень було розроблено регламент повернення дітей до дитячих садочків. Для цього МОЗ вивчило досвід країн, які перемогли пандемію, та потребу  в дезінфікуючих засобах. У дитячих закладах буде мінімізовано контакти, забезпечено постійне прибирання й дезінфекцію приміщень, діти більше часу проводитимуть на свіжому повітрі.

Персонал закладів пройшов медичне обстеження та спеціальний інструктаж, щоб унеможливити зараження своїх вихованців, за якими дуже скучив.

Не менше дітей радіють відновленню роботи дитячих садочків їх батьки, адже це дає їм можливість стати до роботи після довгого вимушеного простою. Тож вони з великою відповідальністю та розумінням поставилися до всіх вимог щодо перебування дітей у дошкільних закладах освіти в адаптивний період.

Довідково:

У Святошинському районі міста Києва мережа закладів дошкільної освіти  комунальної власності складає 59 закладів, у яких виховується 14272 дитини.

        01.06.2020         у Святошинському районі відновили свою діяльність 58 закладів дошкільної освіти комунальної власності, що становить 98,3 % від загальної кількості закладів.

        У навчально-виховному комплексі «Сузір’я» проводяться ремонтні роботи, тому заклад планує відновити свою діяльність з 15.06.2020.

       Фактична кількість дітей у закладах дошкільної освіти комунальної власності станом на 01.06.2020 - 2102 дитини, що становить 14,7 % від загальної кількості відвідування вихованців.

       9 закладів дошкільної освіти приватної власності також відновили свою діяльність, кількість вихованців – 123 вихованці.

       2 заклади дошкільної освіти державної власності ДП «Антонов» відновлять свою діяльність 22.06.2020.

       Враховуючи вимоги регламенту щодо відновлення освітнього процесу у закладах освіти міста Києва та режиму їх роботи  після зняття карантинних обмежень, працівниками закладів організовано всі заходи щодо безпечності їх функціонування та перебування в них учасників освітнього процесу.

       Дітей  зранку зустрічають біля воріт закладів. Медичними сестрами проводиться  температурний скринінг.  Перебування супроводжуючих осіб на території закладів дозволяється виключно у засобах індивідуального захисту. Батьки надають  заповнену анкету про стан здоров’я дитини. У приміщеннях закладів проводяться всі заходи санітарної обробки дезінфікуючими, антисептичними засобами.

 Джерело: управління освіти, молоді та спорту Святошинської РДА.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux