Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Запрошуємо Вас в гості до нас»: управління у справах сім’ї, молоді та спорту продовжує знайомити мешканців району з розмаїттям можливостей для змістовного дозвілля юних святошинців (фото)

Опубліковано 25 вересня 2013 року о 09:55

Підлітковий клуб «Берегиня» Централізованої системи підліткових клубів «Щасливе дитинство» управління у справах сім’ї, молоді та спорту знаходиться за адресою вул. А. Корольова, 5-а. Свої двері для дітей, підлітків та молоді він відкрив у 2005 році.

Основне призначення клубу – змістовне дозвілля дітей у позанавчальний час: розвивати пізнавальні інтереси дітей, організовувати культурно-виховну, творчу та спортивну роботу з дітьми та підлітками; співпрацювати з навчальними закладами міста, молодіжними та дитячими організаціями, службою у справах дітей з метою охоплення дітей та підлітків різними формами організованого дозвілля в позаурочний час; виховувати почуття патріотизму, духовності, моральності та формувати загальнолюдські цінності; проводити роботу щодо негативних явищ у суспільстві; брати участь в організації літнього відпочинку та дозвілля дітей за місцем проживання.

Завдання клубу – формування повновартісної, індивідуально вираженої, всебічно розвинутої особистості, створення умов для творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку дітей, підлітків та молоді у вільний від навчання час. Всі ці завдання успішно вирішує творчий колектив педагогів підліткового клубу «Берегиня» на чолі з досвідченим педагогом-організатором Білоус Наталією Григорівною.

У 2011 році підлітковий клуб «Берегиня» здобув перемогу на ІІІ огляді-конкурсі «Кращий клуб за місцем проживання 2010-2011рр.» Результати гурткової роботи та творчі вміння вихованців виявляються у ході творчих звітів колективів, районних, міських, всеукраїнських виставках та конкурсах, під час проведення фестивалів дитячої творчості.

В клубі діє молодіжне об’єднання «Фотоклуб «9x12». Його назва відповідає найменшому формату фотопаперу для аматорських знімків і розміру великих професійних слайдів. Основним напрямком діяльності є неформальна освіта та спілкування, навчальні фотопоїздки, організація фотовиставок учасників і співпраця із фотоорганізаціями України та зарубіжжя: Польщі, Словаччини, Чехії. Активісти клубу «9х12» намагаються втілити в життя ідею «живого фотокільця» - циклу зустрічей і обговорень колекцій своїх світлин з іншими фотоклубами. Так, зі своєю збіркою  творчих робіт київські аматори побували у фотоклубах Рівного і Чернівців, приймали колег з київського «Ікару» та «Скіфії» (Енергодар).

Щороку учасники фотоклубу приймають участь в міських, всеукраїнських та міжнародних фотоконкурсах (ISF, FIAP), пленерах, творчих зустрічах, де зібрали суттєву колекцію нагород, дипломів і відзнак: постійна участь та багаторазові перемоги у конкурсах і фототурнірах журналу dFOTO; щорічному конкурсі «Мій Canon» (І місце «Мій Кенон  2006» - Юрій Туманов); підсумковій виставці Екологічного фотоконкурса «Світ довкола» (2007 р.); Третьому міжнародному фотосалоні «З любов’ю до жінки» (2008 р.); Фестивалю фотоклубів Шостого міжнародного київського фотоярмарку (2008 р.); виставці у м. Жиліна (Словаччина) за результатами пленеру (2009 р.); Пленер в Пьотркуві Трибунальському (Польща) Европейські фото зустрічі (2010 р.); «Відбір до експозиції» Фотовернісаж на Покрову 2008, 2009, 2010, 2011 рр. (Ріване, FIAP);фотовиставка клубу «ФотоАрхіМетрія», бібліотека ім. В. Винниченка (2012 р.); виставка  фотопортретів Ніни Ліщук «Половинки» в Арт–галереї «Мінус 4» (2013). З учасники клубу – члени НСФХУ, 2 – є кандидатами. Через клуб пройшли сотні фотолюбителів. Багато вихованців стали  професіоналами. Якщо ви обожнюєте спостереження за навколишнім світом та цікавитесь тим, як за допомогою фотокамери можна зафіксувати його красу – ласкаво просимо до фотоклубу «9х12».

Підлітковий клуб «Берегиня» проводить набір дітей у 13 гуртків художньо-естетичного напрямку: англійська мова; бісероплетіння; гра на гітарі; естетичний розвиток дитини; інтелектуальний розвиток дитини; малювання; народознавчий гурток; образотворчий мікс; ритмопластика; стрейчинг; сучасні танці; східні танці; художня пластика; фотоклуб «9x12».

Телефон для довідок: 050-023-89-44

Підлітковий клуб «Берегиня» відкритий для всіх бажаючих!

 

Джерело: управління у справах сім’ї, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux