Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Зіркова сорокова школа організувала благодійний концерт на підтримку маленьких пацієнтів Київської міської онкологічної лікарні

Опубліковано 25 січня 2019 року о 17:03
фото

На завершення благодійної акції, яка щороку напередодні Міжнародного дня дітей, хворих на рак, що відзначається 15 лютого, проводиться у ЗЗСО № 40, сьогодні тут відбувся благодійний концерт. Представники учнівської та педагогічної громади, а також запрошені гості – професійні артисти завітали сьогодні до актової зали школи для того, щоб зібрати кошти на допомогу дітям, хворим на страшний недуг. Ця добра справа вже стала традиційною в зірковій сороковій. Уже 7 років поспіль навчальний заклад опікується дітьми, що проходять лікування в київському онкоцентрі. Маленьким пацієнтам дуже важлива підтримка, увага, дружба однолітків, але для спасіння життя, повернення здоров’я пацієнту потрібно дороговартісне лікування, що інколи не під силу родині, і тоді будь-яка допомога має надважливе значення.

Особливу атмосферу доброчинних акцій не перший рік створює беззмінний натхненник креативних заходів школи, головний ініціатор всіх благодійних починань - директор школи Олександр Полторацький. Тому по-особливому тепло присутні сприймали пісню в його виконанні.

Сьогодні свої виступи подарували присутнім учасники хореографічної студії «LUNA», колишня учениця школи Влада Андрущенко виконала авторську пісню, відкриттям для глядачів стали Ярослава та Олександра Величко (дует «Кристал Баланс») й акробат Михайло Мошківський, порадували  своїми виступами учасник телевізійного шоу «Україна має талант» Іван Баян і Cover Band «LIMON».  Виступ Олександри Вилобкової, випускниці школи, глядачі зустріли з радістю. 

Та зіркою зіркової сорокової цього дня, безумовно, стала Вєрка Сердючка, яка своїм виступом «запалила» увесь зал, викликала шквал емоцій та бурю оплесків і позитивних емоцій.

На завершення концерту учениця 9-Б класу Ралко Ірина виконала пісню "Дитинство не втрачай", яку підхопили інші учасники концерту.

На святі були присутні заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва й начальник районного управління освіти, молоді та спорту Юрій Дубовецький. Кожен з них також зробив свій внесок у збір коштів на добру справу. Наталія Гусєва подякувала керівництву школи, педагогічній, учнівській і батьківській громадам за таку важливу й благородну ініціативу, яка, без сумніву, заслуговує на підтримку та поширення, особливо в молодіжному середовищі: «Ви робите велику справу, ви виховуєте в дітях милосердя, співчуття та жертовність. Нехай це невеликі гроші, які сьогодні зібрано для хворих дітей. Але з невеликих перших кроків дитина починає своє життя, а потім воно вирує, наповнюється змістом і добрими вчинками. Сподіваюся, що ваш досвід благодійності підхоплять інші, і він перетвориться в потужну, масштабну акцію добра».

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux