Головна  →  Новини  →  21 листопада 2018

Фонтан казок від Сергія Товстенка. Зустріч у бібліотеці для дітей «Промінець» (фото)

Фонтан казок від Сергія Товстенка. Зустріч у бібліотеці для дітей «Промінець» (фото)

Неймовірно цікава зустріч з письменником Сергієм Товстенком  відбулась днями у бібліотеці для дітей «Промінець» Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини. У заході взяли участь учні 3-х класів спеціалізованої школи №185 імені В. Вернадського.

Письменник презентував дітям свою повість-казку «Пташка Пін на прізвисько Гвін». Головні герої – пінгвіненя Пін на прізвисько Гвін і його друг тюленя Тюкало неабиякі вигадники й добрі розбишаки, які постійно втрапляють у цікаві пригоди – відразу завоювали серця маленьких читачів. Учасники зустрічі ставили письменнику багато питань, розпитували про пригоди Піна і Тюкала та усі разом пізнавали світ Антарктиди. Під час зустрічі автор запропонував читачам погратись у гру «Розкажи про свою тваринку», присутні дружно брали участь у музичній хвилинці «Я танцюю як пінгвін» та знайомились з іншими творами автора.

Шановні користувачі! З іншими дивовижними творами С. Товстенка Ви зможете ознайомитись у бібліотеці для дітей «Промінець». Чекаємо на Вас (вул. вулиця Краснова, 10).

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку