Головна  →  Новини  →  1 вересня 2020

Сергій Павловський проінспектував як розпочався новий навчальний рік в ЗЗСО (фото)

Сергій Павловський проінспектував як розпочався новий навчальний рік в ЗЗСО (фото)

1 вересня голова Святошинської РДА Сергій Павловський завітав до освітнього закладу № 254 (просп. Корольова, 12-М) аби пересвідчитись у виконанні умов запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) під час навчання.

Очільник району поспілкувався з керівництвом закладу та педагогами. Мав нагоду привітати вчительку 1-Б класу Тимошенко Людмилу Анатоліївну, яка розпочинає свій трудовий шлях разом з «першачками», побажав плідної, цікавої праці, креативних ідей та творчого натхнення.

«На жаль в цьому році навчальний рік починається не так як нам би хотілось, пандемія внесла свої корективи та навчальні заклади району готові до роботи в нових умовах. В кожній школі розроблений свій алгоритм переміщення дітей, керівництво закладів, вчителі отримали покрокову інструкцію. Сподіваємось, що всі превентивні заходи спрацюють в повній мірі, і всі будуть здорові», - сказав Сергій Павловський.

Цього року до перших класів освітніх закладів району пішло 3840 учнів, це 134 класи. Загалом до освітнього процесу приступило 36883 учні.

Перейти до спискуВерсiя для друку