Головна  →  Новини  →  16 березня 2021

Підписано меморандум про співпрацю та партнерство між Святошинською РДА та НАУ (фото)

Підписано меморандум про співпрацю та партнерство між Святошинською РДА та НАУ (фото)

Сьогодні голова Святошинської РДА Сергій Павловський і ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький підписали Меморандум про співпрацю і партнерство у сферах розвитку освітньої та інформаційної діяльності, культури, мистецтва, підтримки самодіяльної творчості, спорту.

Це вже не перший подібний меморандум, що укладено районною владою з вищими навчальними закладами. Та цього разу Сергій Павловський виходить за територіальні межі району та розширює горизонти взаємодії. Сторони домовилися, що в рамках меморандуму будуть організовувати  та проводити спільні публічні заходи (робочі зустрічі, тренінги, конференції, вебінари в онлайн-режимі, дні відкритих дверей тощо) для обговорення питань, пов’язаних із реалізацією напрямів співробітництва, обумовлених підписаним меморандумом. Сторони зобов'язалися підтримувати ділові, а також громадські контакти, всіляко сприяти розвитку інших форм співробітництва для досягнення зазначених у меморандумі цілей.

У ході візиту до Національного авіаційного університету після підписання меморандуму голову Святошинської РДА Сергія Павловського запросили відвідати музей НАУ, де після ознайомлення з історією славетного вищого навчального закладу та його надбаннями він залишив у книзі відгуків відповідний запис, а також запропонували відвідати симулятори польоту, на яких отримують навички керування літаками студенти ВНЗ.

Перейти до спискуВерсiя для друку