Головна  →  Новини  →  2 червня 2021

Сергій Павловський зустрівся з керівництвом Інституту проблем матеріалознавства НАН України для обговорення перспектив подальшої співпраці (фото)

Сергій Павловський зустрівся з керівництвом Інституту проблем матеріалознавства НАН України для обговорення перспектив подальшої співпраці (фото)

За домовленостями, досягнутими під час нещодавнього віншування з нагоди Дня науки в Україні головою Святошинської РДА Сергієм Павловським співробітників Інституту проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України, сьогодні в залі засідань Вченої ради інституту (вул. Кржижанівського, 3) відбулася зустріч у розширеному форматі представників Святошинського району на чолі з Сергієм Павловським та керівництва ІПМ НАН України та його провідних наукових співробітників щодо налагодження співпраці.

Під час зустрічі гостей ознайомили з основними інвестиційними напрямами діяльності інституту, інноваційними розробками матеріалів медичного призначення, що є актуальними наразі, а також обговорили можливості та шляхи взаємодії інституту та районної влади. Гарячого схвалення очільника району отримала ідея створення інноваційного центру «Академсіті» на базі інститутів, розташованих в Академмістечку.

За результатами візиту керівництва СРДА було прийнято рішення, що для більш предметної розмови щодо підтримки інноваційної діяльності наукового закладу очільнику району буде надано концепцію стратегічних напрямів розвитку технологій, якими займається інститут, та їх впровадження. На запрошення керівництва інституту заплановано чергову зустріч у такому ж форматі для детального ознайомлення з сучасними технологічними процесами, що впроваджуються в ІПМ НАН України

Перейти до спискуВерсiя для друку