Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

Опубліковано 03 червня 2020 року о 12:19
фото

03 червня 2020 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2020 - 2021 років. Головував на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук. Участь у засіданні взяли голова Святошинської РДА Сергій Павловський, в. о. заступника голови Ірина Жидченко, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду стану виконання протокольних доручень.

Після цього начальних відділу з питань цивільного захисту Юрій Іщенко проінформував присутніх про ситуацію із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Святошинському районі. Повідомив, що районна комісія з питань ТЕБ та НС виконує всі керівні настанови,що надходять до району.

Наступним питанням був розгляд стану проведення гідравлічних випробувань тепломереж та усунення пошкоджень зовнішніх теплових мереж.

Головуючий на засіданні Сергій Пилипчук наголосив на необхідності суворого дотримання правил безпеки при проведенні таких робіт, у тому числі обов’язкового огородження місць розриттів для проведення аварійних робіт, а також доручив начальнику відділу контролю за благоустроєм забезпечити жорсткий контроль за дотриманням вимог безпеки та складення відповідних протоколів у разі їх порушення.

По РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго»:

- проведено гідравлічні випробування у ЦТП на вул. Святошинська, 34 – пошкоджень не виявлено;

- готують тепломережі на Микільській Борщагівці для проведення гідравлічних випробувань;

- незабаром розпочнуться капітальні ремонтні роботи тепломереж на вул. Симиренка, 2/19 – 7-Б;

- на сьогодні для проведення гідравлічних випробувань відключено 5 ЦТП.

По РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго»:

- проводяться гідравлічні випробування на ТП на вул. Берковецька, 6, Депутатська, 2 (де було виявлено 11 пошкоджень, з яких 3 на цей час ліквідовано, решта – у процесі усунення);

- завершено ремонтні роботи на вул. Семашка, 15;

- проводиться усунення пошкоджень тепломереж на вул. Наумова, 23;

- ремонт теплових мереж проводиться на вул. Доброхотова, 12-А, 30 і вул. Ірпенській,2.

Далі на засіданні мова йшла про стан виконання робіт із промивки внутрішньобудинкових систем централізованого опалення. За інформацією керівника КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м. Києва", роботи ведуться згідно з розробленим графіком, на сьогодні виконано 48 % від загального обсягу.

На цей день складено акти попереднього огляду внутрішньобудинкових систем опалення 510 житлових будинків комунальної власності з 723 запланованих.

Сергій Пилипчук доручив керівникам РУОМС та медичних закладів району посилити роботу з підготовки закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2020 – 2021 рр.

Щодо функціонування ліфтового господарства: у районі 30 ліфтів у зупинці, з них: 7 – на заміні, у 23 – проводяться ремонтні роботи.

Головуючий на засіданні С. Пилипчук дав доручення керівникові КПУЗН Святошинського району м. Києва активізувати роботи з покосу трави на підзвітній території.

Також було розглянуто питання щодо проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів та закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою, а також щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та несвоєчасне прибирання балансоутримувачем закріплених територій.

На завершення зупинилися на контролі за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux