Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Юрій Бондар зустрівся з працівниками галузі освіти та охорони здоров’я Святошинського району (фото)

Опубліковано 28 січня 2014 року о 16:13

28 січня 2014 року голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Іванович Бондар провів робочу зустріч з головами та членами профспілкових організацій працівників освіти та медицини району.

Так, до участі у зібранні були запрошені: заступник голови з питань фінансів, економіки, підприємництва та комунального майна Олександр Шквара, заступник голови з гуманітарних питань та соціальних питань Наталя Пазенко, начальник фінансового управління Тетяна Галабудська, голови профспілкових організацій працівників галузей освіти та медицини району Людмила Заворітько та Людмила Гончаревська, освітяни та медики Святошинського району.

А приводом для проведення цієї зустрічі, стала певна стурбованість  бюджетників гуманітарної сфери району щодо вчасного та в повному обсязі виплати заробітної плати за січень 2014 року. Не секрет, що така стурбованість в першу чергу пов’язана із суспільно-політичними подіями, які останнім часом мають місце як в місті Києві так і в Україні вцілому зокрема.

Розпочинаючи зустріч, Юрій Іванович Бондар заспокоїв та нагадав присутнім працівникам освіти та охорони здоров’я району про останню спільну зустріч у грудні 2013 року. Тоді на порядку денному було  надважливе питання – вчасна виплата заробітної плати транспортникам, працівникам медичної галузі, освітянам, а також виплата муніципальної надбавки бюджетникам столиці. Усі ці виплати могли звестися нанівець, у зв’язку зі зривом певними політичними силами пленарного засідання сесії Київради і, таким чином, під загрозою опинилося забезпечення належного соціального захисту мешканців столиці.

 «У грудні 2013 року, завдяки нашій чіткій позиції, усі бюджетники  району вчасно та у повному обсязі отримали і заробітну плату, і муніципальні надбавки. І цього разу, немає жодних причин через які ви можете залишитися без зароблених грошей» - наголосив очільник району.

Також, як завірив присутніх Олександр Шквара, на сьогоднішній день, бюджетні установи району працюють за тимчасовими кошторисами «1/12». Тобто, заробітна плата у січні 2014 року буде не нижчою за показник  середньої зарплати 2013 року. Крім цього, збережено усі надбавки які передбачені чинним законодавством. Заступник голови надав детальні  роз’яснення щодо особливостей виплат заробітної плати та надбавок як освітянам, так і медичним працівникам.

Під час зустрічі, не лишалася осторонь і небезпечна суспільно-політична ситуація в нашій державі. Так, Юрій Бондар вкотре нагадав усім, що зараз питання власної безпеки, безпеки своїх рідних та близьких має бути пріоритетним для кожного. І жодне політичне протистояння не варте людських жертв.  


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux